MPC: Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC)
 
   
  Kenyataan Sebut Harga Bil 4/2010
   
 

PERKHIDMATAN MENGURUSKAN PAKEJ PENERBANGAN DAN PENGINAPAN PESERTA UNTUK PROGRAM `INTERNATIONAL CONVENTION ON QUALITY CONTROL CIRCLES` DI HYDERABAD, INDIA

Pelawaan adalah dipelawa kepada pembekal tempatan yang bertaraf Bumiputera serta berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dan yang masih dibenarkan membuat tawaran bagi melaksanakan perkhidmatan  seperti yang tersebut di atas.

CARA  MENDAPATKAN DOKUMEN:  Borang Sebut Harga   boleh didapati secara percuma  daripada :

Unit Perolehan , Bahagian Perkhidmatan Korporat dan Kewangan, 
Perbadanan Produktiviti Malaysia  (MPC), Blok E, Tingkat Bawah, Jalan Produktiviti Off Jalan Sultan,
Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan


pada  waktu Pejabat.  Pembekal-Pembekal  dikehendaki membawa bersama  SIJIL AKUAN PENDAFTARAN ASAL  dengan KEMENTERIAN KEWANGAN MALAYSIA  semasa memohon mendapatkan  Borang  Sebut Harga . 

Sila muat-turun Kenyataan Sebut Harga tersebut. di sini : Kenyataan Sebut Harga Bil4/2010

Tarikh tutup permohonan adalah pada 16 April 2010 (Jumaat),  jam 12.00 tengahari

 
  Last updated on : 2010-04-02 00:00:00  
 

 

Hakcipta Terpelihara :
Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC)
, Lorong Produktiviti, Off Jalan Sultan, 46200 Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan. Malaysia
Tel : 603 - 7955 7266 | Faks : 603 - 7957 8068 | Emel : marketing@mpc.gov.my
PENGUNJUNG : hit0hit1hit2hit3hit4hit5hit6
Penafian: Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC)   tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang kehilangan atau kerosakan yang diakibatkan oleh penggunaan maklumat yang dicapai daripada laman web ini. Sila ambil perhatian bahawa laman yang akan dipaparkan nanti selepas alih bahasa telah dibuat pengalihbahasaan secara automatik oleh komputer. Kebarangkalian untuk kandungan itu berbeza daripada maksud sebenar tidak dapat dielakkan. Kami tidak bertanggungjawab atas sebarang kerosakan atau salah maklumat yang mungkin terjadi dari kandungan yang telah dialih bahasa tersebut. Kandungan rasmi hanya pada laman yang asal yakni di dalam Bahasa Inggeris dan Melayu. Paparan terbaik dengan menggunakan pelayar Mozilla Firefox 3.0 dan ke atas dengan resolusi 1024 x 768.